Bryggeriets IPA är här!

DalaBryggeris IPA
Tillbaka

Bryggeriets IPA är här!

Man skulle kunna kalla den för DIPA. Inte för att den är dubbel, utan för att den innehåller så otroligt mycket Dalarna. Vi pratar naturligtvis om vår nya IPA, som idag finns att få tag på Systembolagen i Rättvik, Avesta, Borlänge, Falun, Hedemora, Leksand, Mora och Orsa. Den går också bra att beställa till Systembolag i resten av landet.

DalaBryggeri IPA passar bra till mat med lite hetta och fett, som till exempel en rejäl hamburgare. Men för den som gillar humle är den som gjord för att passa som sällskapsdryck också. Precis som våra andra sorter!

Köp våra snygga glas att dricka ölen ur här och läs mer om vår IPA här.

[instagram-feed]

#litemerdalarna

DalaBryggeri | Snickerivägen 1E | 795 32 Rättvik
FACEBOOK INSTAGRAM