SVENSK
ALLMOGE
GIN

SVENSK
ALLMOGE
GIN

SVENSK
ALLMOGE-GIN

En klassiskt kryddad gin, perfekt till coctails & drinkar.  Ni vet väl att den kommer med en twist!? Naturligt vackert blåfärgad i sig själv men när tonic eller läsk tillsätts, ändras färgen till lila/ rosa!
 
En riktig snackis!

40% alkohol. systembolaget artnr 39755

SVENSK
ALLMOGE
GIN

Svensk Allmogegin. En klassiskt kryddad gin, perfekt till coctails & drinkar. Ni vet väl att den kommer med en twist!? Naturligt vackert blåfärgad i sig själv men när tonic eller läsk tillsätts, ändras färgen till lila/ rosa!
En riktig snackis!

40% alkohol. systembolaget artnr 39755

VÅRA DRYCKER

De flesta av våra produker går att köpa på 10 bolag runt om i Dalarna, samt på restauranger runt om i Sverige. Säljs även via Martin & Servera i mellansverige och Svensk Cater i Dalarna. Har inte DIN restaurang eller pub vår öl, säg till så kanske dom tar in den!

LJUS LAGER - EKOLOGISK

Maltig smak med inslag av knäckebröd, honung och pomerans. Serveras vid 8-10°C till rätter av ljust kött eller som sällskapsdryck. Finns som 50cl till restaurang.

5,2 % vol. 33cl. systembolaget artnr 89655

DALA HAZY IPA

Maltig smak med inslag av knäckebröd, mango, ljus sirap och apelsin. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till vegetariskt eller till rätter av ljust kött.

6 % vol. 33cl. systembolaget artnr 32046

WEISSE

Kryddig smak med inslag av ljust bröd, kryddnejlika och banan. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck eller till rätter av fisk och ljust kött, gärna med heta och asiatiska inslag.

5,2 % vol. 50cl. systembolaget artnr 32749

AMERICAN BROWN ALE

Maltig smak med tydlig beska, inslag av torkad frukt, kavring, choklad och mörk sirap. Serveras vid 10-12 °C till rätter av lamm- eller nötkött eller som sällskapsdryck.

5,5 % vol. 33cl. systembolaget artnr 31072

MODERN LAGER

Maltig smak med inslag av knäckebröd, aprikos, honung, apelsin och örter. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck, till rätter av ljust kött eller till vegetariska rätter.

4,8 % vol. 33cl. systembolaget artnr 31037

DALA-STARKPILSNER

Maltig smak med tydlig beska, inslag av ljus sirap, apelsinskal, aprikos och knäckebröd. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av ljust kött.

6,4 % vol. 50cl. systembolaget artnr 38412

PALE ALE

Nyanserad smak med tydlig beska, inslag av aprikos, apelsinskal, choklad, sirapslimpa och kryddor. Serveras vid 10-12°C till rätter av lamm- och nötkött eller sällskapsdryck.

5 % vol. 33cl. systembolaget artnr 31684

INDIA PALE ALE

Humlearomatisk smak med inslag av aprikos, sockerkaka, tallkåda och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som sällskapsdryck eller till rätter av lamm- eller nötkött.

6,2 % vol. 33cl. systembolaget artnr 31440

FOLKÖL

Maltig lättdrucken ALE. Perfekt gräsklipparöl med hög hinkabilitet. Serveras vid 8-10°C. Sälj på bryggeriet vid tillgång!

3,5 % vol. 33cl. 

"PENSIONERADE" ÖLSORTER

Stout – Tillfälligt ute ur sortimentet under sommaren. Kommer tillbaka i höst!

 

Imperial Porter – Släpptes som en tillfällig artikeln vintern 2022-23. Kommer säkert tillbaka en vinter i framtiden.

 

Dala Sommar – En frisk session-ipa som fanns sommaren ’23. Mynnade ut i vår Hazy Ipa, som är gjord med i stort sett samma ingredienser, men starkare.

CIDER - ÄPPLE & CITRON

Fruktig frisk smak med lite lägre sötma, smak av gröna äpplen och syrlig citron. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck.

4,5 % vol. systembolaget artnr 34505

HÖGTIDSMUST

Klassisk must, bryggt på vårt fantastiska Rättviks-vatten. Serveras vid 6-8°C som sällskapsdryck. Säljs framför allt under våra högtider! 

Alkoholfri

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.