Bryggeri i Rättvik. Genuint, klassiskt och prisvärt öl på dalavis.

"SMÅSKALIGT MEN STORT."

OM OSS

Vårt bryggeri ligger i Rättvik, ett stenkast från Siljan. Grundades 2016 av Victor Hård af Segerstad och Mattias Eriksson.
 
Drivs och ägs sedan 2019 ensam av Mattias, vars första sex år i öl-branchen jobbade på Oppigårds: mat, öl och vin-nörd, utbildad bryggeritekniker, gammal kock som vill gärna hitta den där perfekta mat-och-dryck-kombon.

VÅR VISION

Vi vurmar och brinner för öl!
Att få sälja vår öl till vanliga människor, som i längden byter ut sin storproducerade lager med sitt påhittade namn mot vår, är det vi drömmer om!
 
Vi vill synas i bygden. Att man ska kunna köpa vår öl på systembolagen, restauranger och hotell runt om i Dalarna, gör oss väldigt ödmjuka. Vi hoppas att vi med detta kan på något litet vis, hjälpa till att stärka vårt närområde.
Rättvik, Siljan, Dalarna – Det är vi!

SAMARBETEN & VISNINGAR​

Vill ni komma till oss med ert kompisgäng, företag eller liknande? Det kan vi säkert ordna. Att komma till bryggeriet innebär att man får se och få förklarat hur processen går till, får smakprover på några öl som finns just då, och ni har självklart tid för eget snack och mingel. Allt går att ordna, vi fixar det ni vill ha!
 
Har ni en restaurang, pub eller evenemang som vill ha en egen label på ölen, skicka ett mail till oss, så går det säkert att lösa. 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.